Dit is een zachte techniek, ontwikkeld door Christophe Dierckx, waarbij gebruik gemaakt wordt van hypnose om te werken aan issues die te maken hebben met hechting en binding, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het hoeft niet zo te zijn dat je vanuit een probleem of blokkade aan het werk gaat, maar ook omdat je jezelf het beste gunt; een schone start, de mooie energetische stroom en voelen/weten dat je het kunt.

Het is een uitermate geschikte techniek om sterker in het leven te staan.

Het werk bij Flow of Life gebeurt in 3 gedeelten.

Being born.

De eerste stap is om geboren te worden zonder belastingen. Soms is de geboorte zelf al complex en traumatisch. Dit kan worden gecorrigeerd zodat je de liefde van je ouders voelt bij de start van je leven. Je ervaart in hart en ziel de MOGELIJKHEDEN waarover jij beschikt om een gelukkig en vervuld leven te creeeren.

Bekken en rug.

De tweede stap is het corrigeren van onbalans in het lichaam, met name in het bekken en de rug. Zo kan de energie goed in en door het hele lichaam stromen, waarbij je de levenskracht kunt benutten voor een gezonder en evenwichtiger leven.

Succes coaching!

Als derde stap gaan het om het verleggen van het glazen plafond wat je misschien kunt ervaren. Gun je jezelf echt succes op de verschillende levensgebieden? Durf jij te groeien en te geloven in jouw mogelijkheden en kunnen? Hiermee wordt een geweldige stap gezet om meer te gaan KIEZEN voor je eigen geluk!

Flow of Life wordt aangeboden als traject bestaande uit 3 sessies.