Groeien en hernieuwde inzichten verwerken is een proces. Ik werk met het oog op wezenlijke en lange termijn resultaten. De behandelsessies duren ca twee uur, dat geeft de ruimte om grondig en diep te werk te gaan. Jouw thema wordt aangepakt, niet alleen op het niveau van de symptomen, maar juist op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, dus op je gehele zijn. In de regel heb je drie sessies nodig om tot bestendige veranderingen te komen. Bereik je eerder het resultaat dat je wenst, dan is dat natuurlijk ook goed.

Vragen

Als je vragen hebt, kun je me altijd bellen. We bespreken of hypnotherapie iets voor jou kan zijn. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Intake

Klachten, hulpvragen en behandeldoelen worden in kaart gebracht. De kosten voor het intakegesprek bedragen €55,-  duur ca. 45 min. Meestal boeken mensen echter meteen een sessie. Na het intake gesprek is het fijn om meteen door te pakken omdat je contact maakt met jouw thema en het liefst meteen aan de slag wilt. In dat geval rekenen we het tarief van een volledige behandelsessie.

Kosten behandelsessie

De investering in jezelf is €150 per behandeling, duur ca. twee uur.

De betaling kan contant worden voldaan op de dag van de sessie of kan per bank overgemaakt worden binnen 7 dagen op NL07TRIO0379404451 (t.n.v. J.L.Jans).

Vergoedingen

Aangezien ik geen overeenkomst heb afgesloten met verzekeraars worden behandelingen niet vergoed vanuit de ziektekostenverzekeringen. Bedenk dat een behandeling met hypnotherapie een investering is in jezelf. Het is een diepe, innerlijke persoonlijke ervaring waardoor je een gelukkiger en vrijer mens wordt, in staat om jezelf te dragen en je potentieel te verwezenlijken. Er is niets wat zoveel voldoening geeft als dat.

Vergoeding werkgever

Een begeleidend traject met hypnotherapie kan preventief werken ten aanzien van ziekteverzuim of bijdragen aan het re-integratietraject. Wellicht is je werkgever bereid de kosten voor begeleiding te vergoeden. Informeer ernaar bij je werkgever.

De bedragen zijn vrij van BTW.

Afspraken

Afmelden is kosteloos, uiterlijk 24 uur van te voren via e-mail of telefonisch mits er een vervangende afspraak wordt gemaakt. Zo niet, dan zal er €75 in rekening worden gebracht.

Lees alsjeblieft de Algemene voorwaarden AmaLuz voordat je naar de afspraak komt.

Sessies kunnen ook gehouden worden in het Engels en in het Spaans.

Ja, ik wil een afspraak maken

fullsizeoutput_3306