Wie ben ik?

Ik ben Jevve Jans. Ik ben nieuwsgierig, intuïtief, hooggevoelig, een onderzoeker. Ik maak graag echt contact en hou van communiceren. Ik werk graag aan de kern van het thema, daar waar alles bij elkaar komt. Ik combineer mijn eigen praktijk met werken als GGZ praktijkondersteuner voor volwassenen.

Ik heb allerlei vormen van therapie, zowel ‘praat’ therapieën als lichaamsgerichte therapieën bestudeerd waaronder psychologie (drs.) en dans- en bewegingstherapie (master). Verder heb ik mij verdiept in Familieopstellingen, Zijns-orientatie, Gestalt, meditatie, Mindfulness.  Het ‘veld van het onderbewuste’ interesseert mij steeds meer. Volgens mij is hier het meest duurzame veranderwerk mogelijk.

Groei vanuit crisis

Vanuit een innerlijk gevoel van moeten, van doorgaan, ben ik enkele jaren geleden zelf burn-out geraakt. Ik wilde ook bewijzen dat ik het allemaal wel aankon, dat ik toch wel goed genoeg was. In de zoektocht naar herstel kwam ik hypnotherapie tegen en kon ik op een diep niveau zelf ervaren hoe ik oude programmeringen en onjuiste aannames over mezelf kon  veranderen en kon ik mijn eigen kwaliteiten gaan versterken. Ik ging voelen wat er binnen in mij allemaal leefde. Hoe meer ik dat kon zien, erkennen en integreren, hoe meer ruimte er kwam. Daardoor is mijn veerkracht enorm vergroot en kan ik met veel meer vertrouwen in het leven staan. Ik kreeg een gevoel van richting en vertrouwen dat ik mijn doelen kan behalen en tevreden kan zijn met wat er is.

Ik heb diverse opleidingen gedaan tot o.a. gecertificeerd medisch hypnotherapeut, o.a. Regressie therapie, OMNI Advanced Hypnosis, het Simpson Protocol Hypnosis en Quantum Healing Hypnosis Therapy. 

Mijn visie

Je bent op aarde gekomen om vorm te geven aan wie jij bent. Er gewoon ZIJN. Authentiek, open, in verbinding. We worden echter in onze opvoeding en door de maatschappij onvermijdelijk geprogrammeerd. Daardoor is het op z’n zachts gezegd een uitdaging om te zijn wie je bent en te doen wat je in je hart voelt. Iedereen beschikt over een enorm zelfhelend vermogen en heeft zelf de wijsheid en de mogelijkheden in zich om het leven te creëren wat hij of zij wil.

In therapie gaan, betekent voor mij dat je leert je draagvlak te vergroten. Je bent dan beter in staat om je emotioneel ongemak te dragen. Als je je afschermt voor die pijn, sluit je ook je hart en het vermogen je te verbinden met jezelf en een ander. Je gaat de wereld tegemoet vanuit je verdedigingsstrategieën. Je trekt een harnas aan en wordt on-raakbaar. Dat is uitputtend. Als je daarentegen je emoties leert (ver)dragen dan verzacht je hart en kan alles blijven stromen. Zo blijf je in contact met jezelf, de ander en de wereld.

Wat ik geleerd en ervaren heb, wil ik inzetten zodat jij kan groeien en jouw eigen kracht kunt her-vinden.

Ja, ik wil een afspraak maken

Opleidingen, trainingen, lidmaatschappen en registers:

Drs. in de Psychologie – Radboud Universiteit Nijmegen

Dans en Bewegingstherapeut – Universidad de Barcelona

OMNI Advanced Hypnotherapist

Certified Hypnotherapist Simpson Protocol

QHHT Hypnotherapist

Regressie Therapeut

CAT Complementair alternatieve therapeuten: CM1522-06-08-18 Level 4

International Board of Hypnosis

OMNI Register Hypnotherapeut

International Hypnotherapists Register als Full Certified Hypnotherapist en Hypnosis Coach.

Wkkgz Register

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Kamer van Koophandel: 70776334

AGB-code zorgverlener: 90048336

AGB-code Praktijk: 90065275

Privacy 

Dit is de privacyverklaring van AmaLuz, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70776334.

AmaLuz respecteert de privacy van alle klanten en gebruikers van de diensten. AmaLuz draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld volgens de algemene verordening gegevensbescherming (AVG), 2018.

Gebruik van de diensten van AmaLuz

Wanneer je je aanmeldt voor de diensten van AmaLuz, vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van AmaLuz in een beveiligde map en gebruikt in het kader van het leveren van een goede behandeling.

Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. Indien je dit wenst, kun je contact met me opnemen. Indien je op enig moment geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie per e-mail, dan kun je je te allen tijde afmelden middels het contactformulier.

Bewaartermijn

AmaLuz bewaart je gegevens gedurende 5 jaar om een goed behandeltraject te kunnen waarborgen.