fullsizeoutput_3412

Binnen de Spirituele Hypnose Therapie maak ik gebruik van verschillende technieken waaronder Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT®), past-life regressions, vergevingswerk, innerlijke dialoog en het loslaten van entiteiten. Je krijgt veel inzichten in je relaties, je levensloop en je missie hier op aarde zodat je die beter vorm kunt geven.

Tijdens deze innerlijke reis leer je de oorzaak kennen van de omstandigheden en de ongemakken in je huidige leven, op fysiek, emotioneel, mentaal of psycho-sociaal vlak.  In samenwerking met je gidsen/hogere wijsheid kan dat zorgen voor ogenblikkelijke genezingen indien dit overeenstemt met de wens van je ziel. Je kan alle vragen die je hebt, stellen aan je hogere bewustzijn. Dit is een heel bijzondere ervaring waar heel veel puzzelstukken op hun plek vallen waardoor je vrijer en lichter voelt.

Je krijgt veel inzichten in je levensloop en in je missie hier op aarde. Deze sessie verschaft je toegang tot ervaringen die de oorzaak kunnen zijn van ongemakken in je huidige leven, op fysiek, emotioneel, mentaal of psycho-sociaal vlak, waarbij het mogelijk is trauma’s en karma te verwerken in samenwerking met je gidsen/hogere wijsheid. Je kan alle vragen die je hebt, stellen aan je hogere bewustzijn. Dit is een heel bijzondere ervaring waar heel veel puzzelstukken op hun plek vallen. Doel is het integreren van al die informatie in het huidige leven zodat je beter in je vel zit en kan genieten van het leven.

Tijdens de sessie kan je ook vragen stellen voor anderen, bijvoorbeeld kinderen die zelf te jong zijn voor een sessie. Of als het kindje nog onderweg is. Werken aan ouder-kind relatie op deze manier is heel bijzonder, zowel naar je ouders toe als naar je kinderen. Alle belasting die er zou kunnen zitten op de voorouderlijn kan dan worden opgeschoond en relaties kunnen worden herstelt zodat je makkelijker  met elkaar kan omgaan en de liefde beter kan stromen.

Het hogere bewustzijn

Als we geboren worden, vergeten we de connectie met onze oorsprong en onze vorige ervaringen, op aarde of in andere dimensies. Vaak weten we niet eens meer waarom we naar de aarde gekomen zijn. We lopen rond met diepe existentiële vragen als “wie ben ik?” en “wat kom ik hier doen?”. Het hoger bewustzijn, hogere zelf, overziel, alwetende zelf of welke naam jij eraan wilt geven, heeft alle kennis omtrent jou om daar inzicht in te verschaffen. Het kent ook de aard en de oorzaak van mentale en lichamelijke aandoeningen, die hun oorsprong in een trauma in het huidige of in een vorig leven kunnen hebben. Indien het in overeenstemming is met de wens van de ziel, dan beschikt het hoger bewustzijn over het onbeperkte vermogen om het probleem te genezen, ter plekke, zonder meer. In mijn ervaring is vaak het inzicht al genoeg om de oorzaak weg te nemen. De ziel gebruikt de symptomen om ons een boodschap te geven. Begrijpen we de boodschap, dan zijn de symptomen niet meer nodig. Dat vraagt om een diepe bereidheid om écht te kijken en te willen zién. Dat is een voorwaarde voor het succes van de sessie en voor het hervinden van de vrijheid doordat het innerlijke conflict wordt opgelost.

De hypnose sessie/Innerlijke reis

Het is een privésessie, alleen jij en ik delen deze prachtige ervaring. Jij gaat eigenlijk in gesprek met jezelf, ik ben de begeleider op jouw reis naar je essentie. We bespreken de vragen die jij thuis hebt opgeschreven, waar je graag antwoorden op zou willen, zodat ik ze tijdens de sessie kan stellen.

Ik breng je in een mooie diepe trance staat en je innerlijke reis begint. Jouw hoger bewustzijn, het wijze deel van je Zelf, kent jou door en door. Het weet alles van jou en je huidige en vorige levens. Het laat je door middel van een of meerdere vorige levens zien wat je op dit moment mag weten, wat je nodig hebt om verder te kunnen. Er wordt soms ook gewerkt in de ruimte tussen levens, met gidsen en andere hogere wijsheid of in andere dimensies. Onopgelost karma kan worden verwerkt en nieuwe inzichten kunnen worden geïntegreerd in de huidige situatie. Er wordt veel met vergeving gewerkt. Dan ga ik in gesprek met je hoger bewustzijn. Dit is een bijzondere ervaring waarin je je grootsheid kan ervaren en veel inzichten mag ontvangen die betrekking hebben op je leven, op wie je bent en op wat je hier komt doen. Hoe meer je open staat en kan ontvangen, hoe zuiverder en krachtiger deze ervaring is. Voor veel mensen is dit een magische belevenis.

Het is een intense, volle en veelzijdige reis waarbij veel op z’n plaats valt. Vaak werkt de sessie nog enkele dagen en nachten door en krijgt je nog ingevingen, gedachten en gevoelens die je verder helpen.

Hoe meer je kan ontspannen en je over kan geven, hoe meer informatie je kan ontvangen. Het succes van de sessie hangt af van… jezelf. Als je er klaar voor bent, om antwoorden te krijgen en om te veranderen, dan is dit het grootste geschenk wat je jezelf kan geven. Door middel van Spirituele Hypnose Therapie kom je weer in contact met je essentie.

Na de sessie

Soms kan het enige tijd duren om alles wat er tijdens een sessie is gebeurd te verwerken. De sessie werkt nog enkele dagen en nachten door in de zin dat je nog inzichten, gedachten en gevoelens te binnen kunnen vallen en dingen helder kunnen worden.

Belangrijk! Alle twijfels, vragen, analyses of scepticisme zullen het werk tijdens de sessie ondermijnen en tenietdoen. Dat zou jammer zijn. Dat wat je aandacht geeft, groeit! Dus focus op wat je aan positiefs hebt meegekregen en ervaren.

Contact / Afspraak maken

sparkler-677774_1920