Hypnose coaching… A life changer!

Ik stond eindelijk weer op beide voeten op de grond.
 
Ik had al veel ander therapeutisch werk gedaan, zowel lichaamsgericht als in gespreksvorm. Dat had me al veel opgeleverd, maar toch liep ik tegen een soort plafond aan. Ik snapte al best veel, maar ik voelde me niet echt veel beter. Ik was altijd een onzeker meisje en twijfelde aan mezelf aan aan mijn kunnen. Daardoor kon ik me nooit goed uitdrukken, durfde ik niet te doen wat ik eigenlijk wilde en verloor ik mezelf steeds opnieuw in relaties.
 
Toen besloot ik een hypnose sessie te doen. Dat bleek te zijn wat ik nodig had. Ik kwam echt met mijn voeten op de grond. Eindelijk!
 
Tijdens de hypnose sessie gingen we naar het moment van incarnatie. Daar werden de gevoelens van veiligheid, zelfzekerheid, eigenwaarde, vertrouwen en er mogen zijn, opgehoogd naar een 10. Het was een intens moment, waarbij ik vanbinnen gewoon voelde hoe deze gevoelens krachtig werden. Na een paar minuten had ik het gevoel alsof ik boven op een berg stond en de wereld aankon.
 
Daarna zijn we gaan werken aan ‘het probleem’. Het voelde alsof er op verschillende lagen allemaal angels werden uitgehaald. Er stroomde ook energie door me heen, het voelde alsof er ‘veel aan de gang’ was. Ik wist niet precies wat, maar ik dacht: laat maar gebeuren. Dat was wel een gek gevoel.
 
Na de sessie was ik dagen lang heel moe. Alsof ik opnieuw gereset werd. Ik heb ook geleerd om in zelfhypnose te gaan. Daar heb ik ontzettend veel aan. Elke dag, als ik voel dat ik er niet helemaal ben, dan verhoog ik zelf weer die ‘parameters’. Het gevoel van boven op de berg komt dan terug. Dan val ik in slaap met een hart vol vertrouwen.
Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb sindsdien nog een paar sessies gedaan en iedere keer voel ik dat er van alles wordt opgeschoond en ik steviger sta. Ik kan iedere keer een laag dieper, waardoor ik meer aankan. Dingen blijven gebeuren, volgens mij houdt het nooit op. Maar ik kan er wel veel beter op reageren, ik heb veel meer veerkracht en voel me veel gelukkiger dan daarvoor. A life changer for me!